Velkommen!


Dette er en blogg om de bitte små tingene. Hele sommeren bor jeg i en bitte liten hytte i en bitte liten hage. Her leter jeg etter de bitte små gledene i livet. Jeg har opplevd å sovne i en drøm og våkne i et mareritt. Jeg har erfart at noen ganger er det lettere å glede seg over de små tingene enn å sørge over de store. Velkommen inn i min lille hage!

søndag 4. september 2011

Die brucke

Lilla jag er meget stolt. Det er ikke ofte jeg åpenlyst skryter uhemmet av mine egne prestasjoner. Men det er jamen ikke ofte jeg bygger broer i hagen min heller. Jeg har fått det til nesten helt alene og til å være selvlært nybegynner vil jeg si meg godt fornøyd med resultatet!

For ca hundre år siden da jeg gikk på videregående hadde vi en tysk lærebok som het Die Brucke. Den røde tråden gjennom boka handlet om fred og forsoning i Europa. Min bro kommer trolig aldri til å bli kilde til fred og forsoning verken her eller noe annet sted i verden. Snarere tvert i mot er jeg redd den kan komme til å så splid mellom meg og Drømmeprinsen. Han er livredd for hvilke økonomiske og praktiske konsekvenser det kan komme til å få til våren når Lilla jag er uthvilt og med nytt mot begynner å grave ut en dam under broen. Når jeg skal legge opp utendørs strøm og vil ha pumpe og lys og karper og frosker og liv og røre.

For meg er det hele bare en lek. Det er en lek å tenke ut prosjektene og en lek å gjennomføre dem.

Dette er mitt bidrag til konkurransen "Byggverk i hagen" utlyst av Anne på Moseplassen.

 

9 kommentarer:

 1. så søt liten bru :)
  Gleder meg til å få se dammen du lager til, sånn etterhvert. Om du følger med på salg (eller finn) nå så kan det hende du finner pumpe billig, sånn for verdensfredens skyld ;)

  SvarSlett
 2. Den ble kjempefin ,praktisk og flott på en gang, Marit.

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. Takk! Jeg gleder meg til å se de andre bidragene til konkurransen og bli enda mer inspirert!

  SvarSlett
 5. Ja hvem har ikke ønsket seg en liten bro i hagen;) Kjempefin:)

  SvarSlett
 6. Så handy du är, du måste ha lärt mer än tyska på skolan. En damm under den bron har du då förtjänat. Ett helt fantastiskt byggverk :)

  SvarSlett
 7. Det kommer til å bli vann under broen til våren, nå har jeg hele vinteren på meg til å planlegge hvordan jeg vil ha det. Det er gøy å bygge;-)

  SvarSlett
 8. Kjempefin bru! Sånn vil jeg også ha...! :)

  SvarSlett
 9. Sett i gang, det er gjort på en dag!

  SvarSlett

NESTE SOMMER