Velkommen!


Dette er en blogg om de bitte små tingene. Hele sommeren bor jeg i en bitte liten hytte i en bitte liten hage. Her leter jeg etter de bitte små gledene i livet. Jeg har opplevd å sovne i en drøm og våkne i et mareritt. Jeg har erfart at noen ganger er det lettere å glede seg over de små tingene enn å sørge over de store. Velkommen inn i min lille hage!

onsdag 14. september 2011

Sommerens siste safter

I dag har jeg fått mer enn jeg har turt å håpe på. I tillegg til superfint vær og god temperatur har Drømmeprinsen hjulpet meg med å beskjære ett plommetre. Trediskusjonene våre er legendariske langt utover landets grenser og vi er svært uenige om hvordan vi skal håndtere våre trær. 

Som om ikke sol og fred over Snickerboden allerde var julekvelden i seg selv, så ble jeg overrasket over at hagen fortsatt har mange godbiter å by på. En av dem er oktoberrosene mine som blomstrer som om de aldri skulle gjort annet, og med den iherdige innsatsen biene gjorde så er jeg tydeligvis ikke alene om å suge sommerens siste safter ut av de disse fine dagene i hagen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

NESTE SOMMER