Velkommen!


Dette er en blogg om de bitte små tingene. Hele sommeren bor jeg i en bitte liten hytte i en bitte liten hage. Her leter jeg etter de bitte små gledene i livet. Jeg har opplevd å sovne i en drøm og våkne i et mareritt. Jeg har erfart at noen ganger er det lettere å glede seg over de små tingene enn å sørge over de store. Velkommen inn i min lille hage!

fredag 14. oktober 2011

Sommerfuglvinge

Lilla jag elsker katter og hjemmelaget sjokoladekake og solskinnsdager og pene blomster og mange, mange andre ting - men det aller vakreste i hele verden er sommerfugler. De er så vakre at jeg mister pusten og verden stopper opp hver gang jeg ser en av dem. De er så skjøre og så flyktig perfekte at de er for gode for denne verden.

En ettermiddag på sensommeren i år satt jeg stille i hagen da en sommerfugl fløy forbi. Jeg sverger på at jeg hørte den blafre med vingene og så den blunke lurt til meg. I brøkdelen av et lite sekund var livet mitt helt perfekt...


onsdag 12. oktober 2011

Akkurat nå

Det er ingen tvil lenger, høsten er kommet for å bli til den glir over i vinter. Indian summer har kommet og gått og det er allerede lenge siden Lilla jag fikk nok av å leve et sjarmerende og enkelt hytteliv i takt med naturen. En dag fikk jeg ett akutt behov for å bytte ut sjarm med store mengder comfort og litt hverdagsluksus. Disse behovene kan på ingen måte tilfredsstilles i Snickerboden og det er ingen tvil om at sesongen er over for denne gang

Jeg har avsluttet alle årets prosjekter og har ingen planer om å sette i gang noe nytt før til våren. Jeg skal hvile og samle krefter hele vinteren slik at jeg er proppfull av idéer og inspirasjon når våren dukker opp igjen. Jeg vet at jeg kommer til å klø når det nærmer seg og jeg vet at jeg kommer til å synes de første vårblomstene er de aller, aller vakreste. Akkurat som jeg synes høstanemonene er de aller, aller vakreste akkurat nå.

Jeg undrer meg over denne naturens gang og hvordan vi rolig ser alt visne og dø rett foran øynene på oss fordi vi stoler blindt på at det nye livet skal kjempe seg frem på nytt når tiden er rett.

NESTE SOMMER